Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstiden



Årstiden är ett mörkt

och långsamt djup

årstiden med sin anatomi

som vi känner

hård och kylig

där det medvetna

för oss blivit tydligt


_________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-10 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén