Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan


SÅ vackert,

paketet

på mitt nattduksbord.


Från någon som ville göra mig glad


Jag vecklar upp det

ivrigt, nyfiket.

Ännu ett paket däri.

Så ligger det ett kort

Välskrivet och romantiskt.


Tag emot min gåva!
Vårda den väl!
Den kommer aldrig åter!
Den är bara DIN.

Kanske den sista.

Hälsningar från en

dagliggivare.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-10 09:43



Bookmark and Share


  Lärling
Så fint!
2013-12-11

  Lars Hedlin
Så fint!
2013-12-11

  Fem hjärtan VIP
Väldigt fint!
2013-12-11

  anits VIP
Så fint om att göra en annan
människa glad.
2013-12-10

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart med människor som vill göra andra glada...:-))
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP