Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan akterna

handlingen har flyttat sig
utanför huden
det drama som där spelar upp sig
är så rappt

mina ådror
mina muskler och senor
är från urtiden
deras puls är en annan
deras sång är en annan

handlingen har flyttat sig
ut till vargarna
jag spelar den rollen
långt ifrån mig

långt ifrån mina lungsäckar
de har ingen inblick i manus och noter
allt som händer dem avläses a vista
och lite försent

det glappet är en avgrund
man ser det inte först, men faller
om jag hade fler ord

skulle ni få dem




Fri vers av Marta
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-10 13:42



Bookmark and Share


  cilax VIP
det är ett delikat ordknyppleri du levererar. det är delikata glidningar av känslor, tolkningar, kroppsligheter du bjuder
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta