Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bengt Frithiofsson provar vin

Å vilka smaknyanser,
vilka protuberanser!

För fyrverkeriet
i min munhåla
vill jag skåla!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 403 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-18 16:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Explotion av smaker,,,,
2013-12-19

    ej medlem längre
mitt i prick..
2013-12-19

  Carina Bendix
Påminner lite om Karl-Jan Grankvist..;)
2013-12-18

  Marianne Räf
Ännu en fyndig vers! Kul!
Men hvad 17 är protuberanser.
Det var inte med i Uppslagsboken.
:D
2013-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Snyggt...
2013-12-18

  Ninananonia VIP
Härligt
2013-12-18

  Maria Sundelin VIP
Färgglada ord
2013-12-18

  Rozsi.kovacs

En mycket bra imitation på herr
fritjofsson kalas
2013-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck