Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vad i hela världen skulle kunna få dina bruna ögon att skifta till blått" så hade jag skrivit över skrivboken i skolan 1989 en väldigt fritt översatt popstrof som förändrade världen för mig och många med mig:D


När dina blå ögon blir grå

Du sover fortfarande om du nu lyckades somna i natt efter att vi lagt på
Och jag drömmer inte, jag tror på det, jag vill at det ska gå
Du ska vara naken inför mina ord, mina ögon min mun och vilja
Och det finns krafter som sätts samman, som aldrig går att skilja

Jag kan inte tänka på dig utan att se dina ögon så blå bli grå
Och jag undrar vad det är för känslor inom dig som gör så
Jag undrar vad som får dina blå ögon att bli grå framför mig
Jag hoppas att det är något som jag gör med dig

Hjärta, smärta, själ och kropp är de fyra hörnstenarna som allt byggs på
Det är inte luftslott, det är begär och kärlek som byggs upp så
Och det finn inget kvar av i går, det finns inga minnen
Det finns nycklar och dörrar, i dina ögon finns allt som behövs för att öppna dina sinnen

När jag tänker på dig landar min tankar i dina ögon så blå som skiftar och blir grå
Och jag vet att det inte finns några gränser för hur långt vi kan gå
Mina tankar försöker sök sig åt et håll men dras tillbaka till dina ögon där dom blir kvar
Jag vet att de där dagdrömmarna är min kärlek, och dina ögon är mina drömmars svar

Bara bråkdelarna av någon sekund törs jag befria mig från min kontroll och det räcker
För du får mina händer, mina ord, och både du och jag vet att det räcker
Och jag försöker söka mer med min tanke, men dina ögon lämnar mig inte i fred
Jag såg en dimma över en insjö i dina ögon, utan att höra hur njutningsfullt du kved

Och när jag tänker på dig då tänker jag på dina blåa ögon som blir grå
Och ”Detet” kommer fram efter år där det gömt sig i en undanskymd vrå
Jag ser din kropp, jag känner din själ, men allt finns i dina ögon då jag ser dig framför mig
Och jag hoppas at det blå blir gråt i dina ögon av skäl grundade i det som jag gör med dig

Jag känner redan till några hemligheter som du gömmer, din ängels vingar
De gömda hemligheterna fanns ju där hela tiden inom räckhåll för mina fingrar
Varför berättat om dem när vi vet att det inte finns någon gräns för hur långt vi kan gå
Det behövs inte då jag kan se hur dina blå ögon plötsligt skiftar och blir grå




Fri vers av PPQ
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-11 19:08



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
God Jul och Gott Nytt År till dig och din musa.
2013-12-11
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ