Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/heavenly.............


Jultext i samarbete med GUD



















GUD: Kyreus, vem är Du

som tilltalar Skaparen, JAG. (mig).





KYREUS: egentligen vet jag inte,


men Du, GUD, borde väl veta?


Eller är allt en lögn?




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 300 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-11 21:05



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Starkt igenkännande , vem vet.....
2013-12-18

  Anoo Niskanen VIP
Vem är Du? är en retorisk fråga...
2013-12-17

  Marja-Liisa Koski VIP
Pimpelipom!
Varm julekram!
ML
2013-12-15

  Ingrid Trolle
Så sann!
Vem borde veta
Vi är många som
har Tomas som tillnamn
Pricksäkert.
Ingrid Trolle
2013-12-12

  Anya VIP
Tvivlaren....ja så är det med oss alla.
2013-12-12

    ej medlem längre
Jag tror att vi står inför ett paradigmskifte... släng det gamla och börja om från början med helt nya perspektiv. Då kanske även kristendomens gåtor faller på plats
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden