Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad lärde vi oss av vår syn på HBTQ på 80-talet? tyvärr inte ett dug skulle jag vilja påstå, yes vi är framme vid huset:D


Jag begär inte att ni ska förstå den kärlek som är vår

Jag vill ha dig på alla sätt utifrån och in
Tack för att du gav mig din oskuld jag hoppas på att snart kunna ge dig min
I ångan från ser jag scenarior målas upp framför mig så vad händer nu
Jag kan skapa det ena scenariot efter det andra frågan är vilket väljer du?

Jag begär inte att dom ska förstå den kärlek som är vår
Jag begär inte att dom ska känna som vi gör för vår lek, vi har drömt i år
Men det är du och det är jag, det är vi i det sannaste slag
Och jag vet inte om vi behöver förklara mer för vi bryter inte mot någon lag

Jag kan se din roll, jag kan se min roll, vi kan spela dem som de ska spelas
Sann och djup kärlek, utlevnad av det udda slaget utan gränser, inget felas
Det kan vara i en annan tid, i en annan värld, det kan vara runt hörnet på en gång
En snabbis i hissen eller en session utan början eller slut som är oändligt lång

Jag begär inte att dom ska förstå den kärlek som är vår
Jag förvånas över om dom ens känner till den väg som vår kärlek tar, den väg vi går
Det är inget som dom behöver veta något om, det är vår hemlighet, det räcker så
Det finns alltid ett nervkittlande inslag i då takens bana kretsar kring hur långt vi kan gå

Vi har kläderna, vi har karaktärerna, och vi har kärlek som inte går att ta miste på
Och jag vill fantisera i ord och handling, jag vill leka en lek som bara är till för oss två
Och jag bestämmer vad vi ska leka, möjligen kan jag ge dig flera val och du får välja
Men det är jag som styr och du följer, en dag lovar jag att ge dig mer än du kan svälja

Jag begär inte att dom ska förstå den kärlek som är vår
Ser dom blickarna, ser dom beröringarna eller skräms de av rädslan för sår
Ser dom det dom vill se, så lever vi i och med det som dom blundar för
Och jag värdesätter det som är du och jag och jag ska göra allt så det aldrig dör

Jag vill leka i stadsmiljö, jag vill följa lusten då vi är ute i skogen för att vandra
Jag vill vara med dig inomhus, ensamma och bland andra
Det är bara du och jag, våra ord, fantasier och vår lek, även om det finns inslag vi döljer
Leken är alltid den samma, jag håller dig, jag håller din hand, jag leder och du följer




Fri vers av PPQ
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-11 22:52



Bookmark and Share


  Tess74
Så äkta och bra. Och kloka ord!
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ