Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av blommor fångna

Icke när
icke hur
de smalaste verken av blommor
av tankar
som var hennes
flagnade, föll och dog

av längtan

av blommor fångna




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-12 00:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
mycket fin. tycker särskilt om "De smalaste verken av blommor
av tankar"
Precis så kan tankar vara! Bra gestaltning!
2013-12-28

  Catharina Edin VIP
men så vackert! Och sorgligt -
2013-12-17

  RitaBrunner
Målande text som enligt min tolkning bär ett vemodigt penseldrag från konstnärinnan till blomsterskapelser.
Väldigt fin!
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP