Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Tillit

Hand mot
kind
lättväckt

ansiktet
avklätt

öga
mun
tom brunn

barnets
röst
lövtunn

sov min
vän
sov gott




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-12 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren