Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycklig


Det gör mig lycklig

det känns som helgdag

att kunna prata

med vågorna

kunna prata om

vindarna

oberoendet

tidlösheten

obebodda stränder

det känns öppet

med jämlik temperatur

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-12 10:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gillar det stolta, jämbördiga mötet mellan diktjaget och livet i det livlösa. jeffers och jag applåderar.
2013-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén