Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skickar ut den då jag tar en paus i tittandet... valår nästa år en del twittrande är att vänta från min sida för mångfald, öppenhet, tillåtande, individens självständighet före den gråa massan, kollektivets hämmande inverkan liberalism med andra ord :D Gå


Det är bara du

Om du har ett liv är du då beredd på att dö för dina drömmars sak
Om du siktar mot skyn får det inte finnas fyra väggar och tak
Du vet vad du valt, du vet vad du har kommit för
Om du siktar och skjuter in dig finns det inga problem i att du en dag dör

Det är dina drömmar, din längtan, det är bara du
Dela din värld i dröm och verklighet innan du faller i tu
Dina sinnen är nyckeln och tvivlet försöker grumla din sikt
Men hur mörkt det än blir måste du ha fokus på drömmarna det är av yttersta vikt

Om du tänker dig in i situationen hut skulle det då se ut
Ett snabbt beslut är vad som krävs än är livet inte slut
Jag har sett betydligt realistiskare drömmar gå i stöpet
Så betala med vad du har för några drömmar, du kommer aldrig ångra köpet

Det är bara din fantasi,bara dina önskningar, det är bara du
Det är bara ditt liv, det är bara att börja leva nu
Om du önskar det tillräckligt mycket vet du att det kommer slå in tids nog
Och du vet att det finns en plats där du hör hemma, ett hus i en sagolik skog

Om det är ett spel och du är spelare måste du satsa, vad kan gå fel
Vad är det du har att förlora, är det liv som står på spel
Kanske handlar det ändå om att du bara förlorar lite tid
Du har köpt dig en allierad, djävulen går in på din sida om det blir väpnad strid

Det är bara dina möjligheter, din nyfikenhet, det är bara du
Ska du bindas ska du bindas med slöjor, antalet slöjor ska vara sju
Nu vet du att det finns en plats för dig där du får ekvationen att stämma
Det finns ett hus och en själ visar dig vägen, ett hus där du känner dig som hemma

Har du sett änglar fatta eld, kan du skilja glas från is
Du som har fått känna njutningen i att få både ros och ris
Några väljer metall, du väljer glas begravd i is så som andra väljer tyg
Och som om du inte gått i evigheter och kikat in i den världen i smyg




Fri vers av PPQ
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-12 20:58



Bookmark and Share


  queenia
Dina ord skapar en längtan.
2013-12-13
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ