Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen världskarta



Jag skapade mig

en egen världskarta

med det utspillda kaffet

där inga gränser

inget krig fanns

vidgade egna vyer

i en egen karta

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 150 gånger
Publicerad 2013-12-13 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén