Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid Frammåt

I ett svartvitt ögonblick mellan två kontinenter, möter jag plötsligt modet, att tänka framåt.

Tron på att framtiden verkligen innehåller något av värde för mig.

Det kom oväntat och kastade mig ut mot livets arena, likt en boll på väg mot mål i en viktig match, till dånet av publik och vuvuzelor.




Fri vers av Interlace_
Läst 128 gånger
Publicerad 2013-12-13 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Interlace_