Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själv

Ensam,ensam?,ensam!,ensam :-),ensam :-(
Ordet kan inehålla många dimensioner
Endel innehållslösa och andra fulla av någonting
Mycket vägs in, beroende på vart i livets tombola du befinner dig
Medans ensamhet, det är någonting helt annat




Fri vers av Interlace_
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-11-10 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Interlace_