Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POST HOC



Den sträcka man tillrygga lägger unde en livstid är också det bokslut,

som summerar och balanserar det liv som levts.
Många är det bilder som bevarats genom ens livstid, sorterade,

manipulerade och lagrade i hjärnans vindlingar hos människor du en gång varit bekant med,

eller bara helt flyktigt mött, så där som man kan mötas, i det komunala

så väl som i det sammanhangen som haft en mer en famille karaktär.

Dessa minnesbilder falnar med åren, men livets negativ,

ditt första eller kanske tusende intryck lagras och bevaras för all framtid,

så väl imposanta som idiotiska, i form av ryktets dimma, spridda från mun till mun.

En rellativt hårdhänt behandling av ömtåligt gods, skadar godset och mottagaren blir besviken.

Minnet är den plats där ditt livs historia skrivs.




Fri vers av Interlace_
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-11-15 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Interlace_