Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Draktid

Nyss född
drakflyg
övertid

utspänd
hud

bröstkorgs
stomme

ryggrads
svans

vem fick mig
upp

mot vind
och sol

vem drar
min lina

vem löper
nedan

på skuggad
strand

din
vila

mitt
fall

mot
vattenlinjen




Fri vers av Petter Wingren
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-14 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren