Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Stora ord

Stora
ord
betyder
minst

mindre
än rouge
på kinden

trötta
leenden

tomma
skeenden

fromma
löften

svåra 
att hålla

lätt
köpta

lätt
sålda

skjutna
från höften

spridda
för vinden

strävan
tävlan
och vinst

--------------

Enkla ord
bär vår jord




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-14 04:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren