Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ettusenen

 

Vet bara,    i en stjärnklar natt  
undrar de lysande 

Rör dem inte 
kanske en 

lär ibland tusen falla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Po VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-14 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Po
Po VIP