Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var ett tag sedan den här skrevs.....å andra sidan var det ett tag sedan jag skrev något


jag kan bara älska dig


Det finns sådana där dagar
Det finns sådana där nätter
Timmar av oro
Sekunder av hopp
Stunder med tvivel
Du vet, längtan och saknad

Men jag kan inte göra annat än älska dig
Jag kan bara känna det som jag känner
Jag kan inte göra så mycket mer
Sen kan jag bara hoppas att det räcker till
Och jag hoppas så att det gör det

Visst kan jag drömma, vist kan jag önska
Visst kan jag sitta och analysera dina andetag
Jag kan läsa in i princip vad som helst i dina blickar
Men jag antar att det inte finns så mycket som jag kan göra
Det finns så många frågor som jag skulle kunna ställa
Men att ställa frågor, vad leder det till utan dina svar?
Jag kan bara vara i känslan, den känslan är min
Den känslan vill jag ge till dig

Men jag kan bara älska dig
Något annat kan jag inte göra
Sen så får vi se om det räcker
Sen så får vi se om jag når ända fram

Sitter och drömmer mig bort
Jag låter tankarna med dig fylla mitt huvud
En längtan, en saknad, det är vad jag har
Och så alla minnen av allt det som är du
Allt det som jag inte vill vara utan
Ett par levande ljus, ett glas, en överfylld askkopp
Och så en hel lördag utan dig, en förlorad kväll
Stark i min kärlek, svag i min längtan
Liten och ensam sitter jag i dunklet och längtar
Var är dina kramar, var är din värme och dina kyssar

Jag älskar dig av hela mitt hjärta
Så mycket mer än så kan jag inte göra
Sen får vi se om det räcker
Sen får vi se om du vill ha mig
Vill du ha mig? så som jag vill ha dig

Hur skiljer man januari från mars då det är snö från advent till påsk
Inte för en sekund skulle jag byta, jag ångrar inte mina val
Det är inget som jag skulle vilja ha ogjort
Men älskling det innebär inte att det är enkelt
Älskling, det är ett helvete att älska, älskling vet du inte det
Vet du inte att kärleken är en plåga
Isen ligger över skön, och nya snömoln är på väg
Jag som tyckte att jag såg vårens sol när du var här senast
Men när du sen gick, när vi skildes åt var det åter vinter

Jag kan bara vara mig själv, den som älskar dig
Den som vill leva med dig
Den som vill älska med dig, vakna och somna med dig
Ja jag vill leva ett liv med dig
Jag kan säga var jag står
Jag kan berätta hur mycket jag älskar dig
Men mer än så kan jag inte göra




Fri vers av PPQ
Läst 785 gånger
Publicerad 2006-03-14 19:32



Bookmark and Share


    Vingslag i natten
Den vackraste kärleksdikt jag någonsin har fått av dig...

Tycker speciellt mycket om "Stark i min kärlek, svag i min längtan" - så vackert beskrivet.
2006-04-13

  Samsana
En härlig text som gör mig avundsjuk på kvinnan du vaknar med.
2006-03-17
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ