Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står här och mörker?

Rötterna söker sin mark.
Bygga upp närheten.
Leva svaren.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-14 14:44



Bookmark and Share


  träsnidaren
Fina, lugnande ord.
2014-01-07

    99knivesinside
Bra Lennja. Mycket bra.
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP