Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pling Plong

Du gick över gatan den där gången
Solen hade gått i moln
Din näsa var alldeles röd
Du vinkade och log
Jag hörde dansande symfonier i huvudet.

Du tog min hand
Du sa ingenting
Jag var bortom alla ytliga ord
Sen försvann du i trängseln

Jag visste att det inte var mig du såg
Bakom dina tunga ögonlock
Jag visste att det inte var jag
Som fick dig att skaka

Du gick över gatan den där gången
Jag såg dig
Du var längtan själv
Men jag vände mig om
Och nu hör jag bara trasiga toner av speldosa
I mitt huvud.




Övriga genrer av matrjosjka
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-03-14 20:48



Bookmark and Share


    fulsnyggt
såå fiint<3<3
2006-03-15

    stockhausen
vårkänlor o speldosa.

soft
2006-03-14
  > Nästa text
< Föregående

matrjosjka
matrjosjka