Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Piaf på cd-spelaren och Franskan kommer utan studier i språket, (utan i Italienska, Spanska och Latin) men tack vare babelfisken och musiken blir det lite bra faktiskt


Den lila sparven förklarar kärleken så bra och jag ångrar ingenting

som vanligt i dödsskuggans dal
och cd-spelaren spelar den sista
musikaliska sparvens ord

som kan få tårarna att
torka inne och i stället fly
ut i oförstådda franska ord


Comme Moi
mon amor


som jag troligen sa
till hon som mitt hjärta
blivit givet och inte går
att ta tillbaka fast
hon sakta ber om det


Non, je ne regrette rien


Nej jag ångrar ingenting
inte enns att mitt hjärta
har fastnat där borta
och att jag inte slutar
bry mig om henne
och de hennes bästa


Toujours aimer


Alltid älskande de
en gång älskade
men på olika sätt
men hjärtat är fast
och ändå förstår jag


C\'est L\'Amour
Pour vouloir son meilleur
même si pour la perdre
fait partie de son meilleur


Sådan är kärleken
Inte slutar jag älska
men jag förstår att
ditt bästa är utan mig
så jag tycker att adjö
till mig är det bästa


Din lycka blir större
och jag har ändå
ingen chans


Bravo pour le clown
c\'est moi
pour l\'aimer qui est inaccessible




Fri vers av virre
Läst 1284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-11 20:42



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Ack, bra dikt! om ovillkorlig kärlek och förtvivlan *bokmärkt* :)
sköt om dig
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

virre