Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

 

 

 

Tvättar mitt hår med guava doft

kammar mig med sina grova fingrar

utanför

breddar floden ut sig vid fullmånen

fåglar börjar rusa hem

en somrig moln

fastnar vid grinden

hans vänliga leende

värmer mitt inre

skapar nya minnen

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 243 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-12-15 21:29



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

fagra minnen där glöden vaknar
till liv vackra minnen kan inte
suddas ut Fint Thu
2013-12-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Här tecknas
fram skön bild
som värmer
texten röd
man känner
en glöd...
2013-12-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Så vackra bilder du tecknar med din penna!
2013-12-16

    Max Poisé
Välgjort ordsmide som lockar!
2013-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...vackert...underbart att kunna skapa nya minnen...
2013-12-15

  träsnidaren
Ljuvligt vackert!
2013-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One