Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Sov

En vän
på min
axel

i väntan
på sömnens
dryck

ur vilken
hand

drack hon
livets
nektar

ur vilken
rymd

blev hon
till

ur vilken
dansande
gudinna

bröt hon
sig fri

som fossil
ur
marmor

sover
hon
tidlös

med 
drömtyngd
mot mitt
hjärta




Fri vers av Petter Wingren
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-18 21:03



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker ömsint hyllning till en älskad kvinna!
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren