Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu en chans



en
eller är det två

flämtande gnistor

värmande
levande än






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-18 22:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP