Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stenblock

 

 

Ett stenblock

lades framför Jesus grav 

efter korsfästelsen.

När kvinnorna kom för att 

förbereda kroppen,

var stenblocket borta!

 

Ett stort stenblock

som det tog ett flertal män

att flytta,

var mirakeliöst borta!

Utan att de romerska vaketerna

hade märkt något.

 

Tänk om de block-eringar

på poeter

plötsligt en morgon var borta!

Dessa block-eringar

är lika tunga att flytta

som stenblocket framför Jesus grav.

 

Vi kan nog inte vänta oss att Gud

ska ta bort dessa block-eringar

Han författar sig inte om

sådana trivialiteter.

 

Det är upp till människorna.

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-18 23:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, men alla människor tänker inte som du, tyvärr...men visst vore det trevligt...
2013-12-21

  Bibbi VIP
Jag ber min Gud om hjälp även vid mänskliga blockeringar och har fått hjälp den vägen.
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP