Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets små märkligheter


Vad känner du för henne?

Något av de där textmeddelandena som hamnar i din telefon har hon skrivit
Det är inte så att vi kan blunda för det skimrande som hon blivit
Men vad gör att vi slutar gå i cirklar, hur sammanstrålar själar i väntan
Så vad har du för ord som är ämnande för att ge uttryck för din längtan

Vad känner du för henne, vad vill du?
Jag känner att hon är den enda som du kan tänka dig just nu
Så vad vill du att hon ska göra
Vilka gränser ska hon få tänja, vilka område är okej för henne att röra

Hur är hon att kyssa då hon kommer till dig från den plats som hon ämnat bakom sig
Smaken som vibrerar på hennes läppar, kan du känna om det är en smak av dig eller mig
Vibrationer sveper med din kropp när vi flyter så fridfullt i lagunens utopiska varande
Vi kan vila i flytandet, det finns, vi flyter och det finns inget behov av någon svarande

Vad känner du för henne, vad vill du med henne, för viljan finns
Varje gång ditt tonfall skiftar och ändrar ton vet jag att du minns
Jag vet att du har en tanke för du är en tänkande kvinna
Så vart för din längtan dig, andas du kan inte förlora, du kan bara vinna

Det råder ingen tvekan om vem som är vem, vem som spelar vilken roll
Det finns en kraft, och undertoner som strömmar och för oss åt samma håll
Det finns ingen Adam, bara en vakande energi och en längtan eter att leva
Det råder ingen tvekan om att du är Lillith och hon är Eva

Vad känner du för henne, hon som du inte glömmer
Berätta nu, det är inget som du gömmer, det är något som du drömmer
Hela ditt varande antyder att du har det på tungan, det känns, det går att ta på
Ska vi frossa i tanken så kanske längtan kommer i ord och så gör vi resan båda två

Din önskan är min lag, på din befallning närmar vi oss, jag håller din hand hela tiden
Lakanen som vi vilar på, lakan vävda av skuggor i form av svart siden
Det går inte ens att prata i termer som ”fjärran land” då vi planerar vår färd
Det här är annorlunda,, det här är bortom allt, det här är en annan värld




Fri vers av PPQ
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-19 10:07



Bookmark and Share


  Ellen N
Mycket fint!
2013-12-20
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ