Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla tjärnens blå yta

Det var ingenting annat än små tjärnar och grusvägar och öde asfalt. Jag blev aldrig hemmablind fast jag stannat längst av alla. Jag studerar den än. Den lilla tjärnens blå yta; jag förföljer den. Och småfåglarna som jag glömmer att mata. Fastän det är tjugosex grader kallt och det sägs att de fryser ihjäl.
Det är svårt för mig att tro; men det sägs att också du går runt med en tolvårings hamrande hjärta.




Fri vers av Laisa
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-19 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laisa