Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Mortalis...........


D Ö D S - d a n s e n






















rik och berömd



som hon varit,



och applåderad








dansade nu



AVUNDSJUKAN



på hennes dödsbädd




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-19 23:09



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
Avund är en svår och seglivad sjuka!
2013-12-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Din text berör mig...alldeles för ofta sker samma fenomen...vid dödsbädden visar sig vilka är de som har älskat en...Starkt!
2013-12-21

  Anders Nordlander VIP
Ja varför är vi så?
2013-12-20

    ej medlem längre
Tänk vad som kan lockas fram av vissa situationer.. Får många associationer av din text.. till personer.
2013-12-20

  Ingrid Trolle
En svår åkomma Avundsjukan
Starkt
2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden