Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Kamsång

Kam går
genom
vitt hår

stark
hand
drar
genom
långliv

sliter
tovor

kamtand
mot hårbotten

rispar
tattoos
 
i skallbenets
jagbas 

ingen

tyder
hjärnans
mörktecken 

Guds
glömda
skugga

--------
utanför
spegelfönster
hjortronlands
sumpfukt

minns 
barndoms
stövlar
storspovslåt

posh och
flugstinna sileshår

doft 
av svart
tjärn

du har slitit
hårt 
  
tandlös kam
av järn






Fri vers av Petter Wingren
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-21 00:06



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fascinerande vad du kan se i en så vardaglig sak som en kam.
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren