Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DM

Hans händer mot mina, ringen som skaver
Ligger emellan
Ögonen mörka, mina blå
Men värmen mellan våra kroppar fångar in
Och vaggar mig
Känslan av tyget på hans skjortbröst mot mina fingertoppar
Lent och strävt på samma gång
Jag skulle kunna känna på honom för evigt
Jag känner honom för evigt, mer än jag vill eller låtsas om
Han låtsas känna mig mer än jag och ibland
Vill jag bara krypa ihop bredvid honom och överlåta allt
Slippa tänka på något alls




Fri vers av Ida Nieninque Thomasdotter
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-21 03:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fin
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ida Nieninque Thomasdotter
Ida Nieninque Thomasdotter