Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det där tomma i allts förgänglighet


Tomheten

De ensamma talen, de är bara siffror
Orden med sina väggar och tak
Bara bokstäver på rad

Ser på molnen speglade i våra fönster
Tänker att
Marken binder oss, inget annat

Jag skyddar mina handflator
I knutna nävar
Och släcker alla lampor




Fri vers (Fri form) av Ida Nieninque Thomasdotter
Läst 428 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-25 22:01



Bookmark and Share


    Frozenbride
Fin
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ida Nieninque Thomasdotter
Ida Nieninque Thomasdotter