Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta oss härifrån


Natten

Vi pratade hela tiden om dagen
Vi skulle ta oss härifrån; halvtomma ord
som accessoarer
Här har natten klätt av sig naken
Och jag trodde kanske att det skulle gå
Att undkomma
Mörkret som svepte ned hela tiden
Men inget värmer mer
Än kölden när den är som störst
Och jag ville hålla dig kvar
Hos mig
Fastän du var mörkrädd
I gryningen syns himlaremsan
Innan molnen rullar in
Och jag planterar förgätmigej
Och ritar kartor som jag skickar iväg
Allt jag gör
Det är brev till dig.




Fri vers (Fri form) av Ida Nieninque Thomasdotter
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-25 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Nieninque Thomasdotter
Ida Nieninque Thomasdotter