Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Tomtebloss

Allt detta
förspel

alla dessa
klappar

för aftonens
fyra
sekunders
tomtebloss

lätt att låta
luva sig

fastna med
skägget
i brevlådan




Fri vers av Petter Wingren
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-21 22:02



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Roligt! Själv har jag inte så bra minnen från barndomsjular. Tomten var aldrig snäll.
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren