Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖSTEN

 

som jag hört

 

stämde inte

 

med den man

 

som steg in

 

genom dörren

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-22 17:56



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Då kan man fundera om det var en positiv eller negativ överraskning.
2013-12-29

  aol
så kan det hända ibland,
2013-12-26

  Rozsi.kovacs

ja det blir ju inte alltid som vi
föreställer oss fint diktat
2013-12-23

  Lars Hedlin
JA ibland är det ju så....
2013-12-23

  Carina Bendix
Så kan det vara ibland..
2013-12-23

    ej medlem längre
Något blev fel kanske.....
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP