Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Tålamod

Tålamod
mod att
tåla

tidens
sågtand

söka
mening
i väntan

förväntan
i trycksvärtan

läsa
undertext
i smärtan

mod att
tåla

trots
längtan
efter vin och vår

skåla
i vatten

med det
okända
i natten

vända
det svåra
det lömska

läka
det tidlösa
sår

den skåra
som fallit
i glömska

finna
den tranströmska
gläntan





Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-26 06:17



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd lite sorglig ton i din fina dikt.
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren