Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Struts irl

en 
struts
såg mig
in i ögonen
rakt in igenom
längre än en evighet 
med mycket kropp
och lite hjärna
såg den ofta
på sig själv
bakifrån
utan
spe
gel
irl




Fri vers av Petter Wingren
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-26 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren