Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD

Ord kan glädja,
ord kan vara som ett balsam,
men ord kan även göra sig bäst
som aldrig sagda ...

de som sårar.

De som i inutin
kan skapa osynliga tårar.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-26 07:42



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Man ska vara försiktig med orden
för man vet inte hur de uppfattas.
Bra varning i denna dikt.
2013-12-28

    ej medlem längre
Sanna sanna ord
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP