Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små små gester av omtanke och godhet, kan betyda mycket.


Kärlekens kraft



Uppå stolta vingar
över land och hav

där kärlekens kraft
den allt betvingar

ger oss en frid
utan ondska och krav.


Bara en stund
en kort minut

glömma sig själv
och tänka på andra.

hjälp någon framåt
hjälp någon vandra.


Säg?
Vilken annan uppgift är vår?





















Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-26 09:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint!
2013-12-28

  Carina Bendix
Mycket vackert skrivet!
2013-12-27

  anits VIP
Så sant, fint skrivet!
2013-12-26

  Fem hjärtan VIP
Håller med..väldigt fint..!
2013-12-26

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Ja jag håller med.
2013-12-26

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med...just de små gesterna betyder mest...mycket fint...
2013-12-26

  Lärling
Så sant! Mycket bra!
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP