Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokt torsk


Dopparedagen?
Far åt helvete

Jag har inte doppat på 40 år..




Övriga genrer (Satir) av Juliuz Caesar
Läst 407 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-26 10:25



Bookmark and Share


  Tess74
hahaha mitt i prick
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Juliuz Caesar
Juliuz Caesar