Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suspekt

Hans Holmers bok hette

"Olof Palme Är Skjuten"
vad blir dessa initialer baklänges, om inte S-Ä-P-O

sug på den konspirations karamellen




Övriga genrer av Juliuz Caesar
Läst 357 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-02 18:08



Bookmark and Share


  Tess74
Haha du är ju bara för underbar
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Juliuz Caesar
Juliuz Caesar