Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man sparade inte på krutet

Framåt småtimmarna
efter Tages begravning
Kunde man skönja ett fyrverkeri
ovanför änkans ägor

Det tisslades
att han veckan innan
introducerat den pyramidala
något mindre populära Rubiks kuben
för den Kubanska publiken

Piggvar och Crème de Cassis
stod på den osmakliga menyn

Drottningholmsmusiken ekade över björknäset

Aldrig hade hennes ögon glittrat så mänskligt





Prosa (Kortnovell) av Juliuz Caesar
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-26 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juliuz Caesar
Juliuz Caesar