Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt

är en färdighet
en slags klarhet

Är vi dem enda som gråter, vi människor undrade flickan verkligen
Ja, svarade han, för vi är dem enda som kan ställa oss utanför livet

- Adam




Fri vers (Fri form) av Adam O.S
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-26 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adam O.S
Adam O.S