Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skRämmEr allA människor

farligt
nära
mycket sådär så när det känns blir det farligt
obehagligt
på snudd till lite sjukt

fast
sjukt är det inte
det är världen som är sjuk
som inte vågar närhet
inte vågar på riktigt

djuren är inte rädda
dom ser något annat
dom ser rätt
för
farligt
är inte farligt

vad som verkligen är farligt
är
mänskligheterns rädsla
förfall
sjukdom som tror
vi mår bäst utan
påriktighet
det kommer att döda oss
allihop
tillslut..




Fri vers av kråkan VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-26 22:28



Bookmark and Share


  aol
rädsla skam och skuld är ett mänsklighetens gissel skaat av oss själva under hundratalsår,. bra är din skrift vännen,
2014-01-22

  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat!
2013-12-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det kanske måste vaccinera oss för påhittighet på riktig.
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP