Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


till barnet


000000000000000


jag blundar
och hela världen rullar ner i hörnfickan
snurrar ett varv och föds på nytt
och så är du skapad

(kardiovaskulärt)

stjärnorna spinner i blått och rött
godtyckligt krita rinner in från mitten
jag lyssnar
och hela världen hoppar av bordet

gudar faller av och helvetets eldar stöper ljus
när våren kommer slår den åttonde rot
och så kommer du alltid återvända

(genom den vänstra kammaren)

jag drömde att jag svalde en ängel
när jag vaknar står duken i blom
och så är du älskad

fetalt hemoglobin (Hb F, a2y2)




Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 671 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-12-27 15:53



Bookmark and Share


  Nanna X
Sefiroth Love is da shit
2014-04-15

  Smultris
alltså... det här är så himla vackert och dina ord får mig att sakna tider som gått. tider då vi alltid samlades här.

du var den där som hade alla ord och visste hur dom skulle användas, du var den där som min Anguis alltid refererade till ;)


2014-02-08

  TrollTörnTrappan VIP
Oändligt uppfinningsrik!
2013-12-29

  axveronika
Den här texten sprudlar av liv och lekfullhet och allvar. Härlig
2013-12-28

  Bjarne Nordbö
Jag fetgillade. Tack.
2013-12-28

  himlens hemlighet VIP
kraaaam tebax! ? och god fortsättning
2013-12-27

  ßluie VIP
En kram är Alltid konstruktiv: Kram!
2013-12-27

  himlens hemlighet VIP
hjärta och smärta va?
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP