Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIkU - Åter ut i rymden

 

Svart materia

i rymdens kalla eter

gör oss frågande.




Bunden vers (Haiku) av Carl O Andersson
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-27 16:37

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det kanske är så den svarta materian arbetar?!
2013-12-29

    ej medlem längre
Absolut Carl!
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson