Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla


Mjuka bollplank

ger sämre studs

men mer värme.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-27 17:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så;) bra
2013-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja...snyggt...
2013-12-28

  Ingrid Trolle
Så sant, kära Alva!
2013-12-27

  anits VIP
Så sant, fina rader!
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP