Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång till dig

Jag skriver en sång
till dig att sjunga
närhelst du känner
att du bara vill

sjunga av glädje
eller av sorg
det är då
du ska sjunga

min sång till dig




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-28 22:06



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Bra, det kan fungera.
Om folk brast ut i sång
Istället för att explodera
Eller bryta ihop varje gång
Livet inte följer rälsen
Eller när de fått på pälsen
En trudelutt, sådär lagom lång

2013-12-28

  Matilda Ida Anette
lustigt. en av mina texter är nästan som en släkting till denna. Fint skrivet!
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter