Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets gång

Jag har sett löven
både födas och falla

Jag har sett kalvar
födas och bli kor

Föl har vuxit upp
blivit stora hästar

Min egen födsel
minns jag dock ej
och historien om mig

är inte slut

än




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-07 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter