Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittrar

Som sandsten vittrar ner
där tårar faller torrt
från ögon som inte ser
något annat än bort

viker blicken skyldigt ner
under lugg och panna
vägrar se något mer
inte stå still och stanna

upp i tårarnas verklighet




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-18 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter